Valentijn ontbijt

v-ontbijtBijna 14 februari Valentijn er zijn nog enkele tijdstippen beschikbaar om een Valentijn ontbijt voor je geliefde te bestellen!
Prijs €22,50 per persoon

high tea 4 kids

tea-kidsNieuw! Iedere woensdag vanaf 14.00 uur een high tea 4 kids. Een middag vol met plezier en zelf je eigen taartje versieren en heerlijke smoothies maken!

Kerstactie rundvleessalade

kerstKerstactie: 10 persoons rundvleessalade voor maar € 30.00 feestelijk opgemaakt, deze aanbieding geld alleen bij afhalen tussen 9.30 uur tot 11.00 uur op 1ste kerstdag

Kerstmarkt 18 tm 23 december

kerstmarktKom de sfeer proeven op de kerstmarkt van 18 tm 23 december 2013. De Smulkeuken laat u kennis maken met heerlijke Duitse gerechten! Beleef, proef en ervaar de gezelligheid!

Tapas Workshop

tapasMet een vriendin een gezellig avondje uit? Op dinsdag 19 november is er bij De Smulkeuken een tapas workshop. Onder leiding van Elleke Strootman en een goed glas wijn ga je 10 verschillende tapas maken. Met een eenmalige actie van €27,50 i.p.v. €37,50 p.p. heb je gegarandeerd 3,5 uur kookplezier. Geef je snel op want vol = vol.

Smulactie op de koopzondag!

De Smulkeuken, Sinterklaas, Koopzondag, Assen Alle laatste Sint inkopen binnen? Zere enkels van al dat winkelen? Wees dan welkom bij De Smulkeuken in het centrum. Als je op 1 december tijdens de Koopzondag een lunch bestelt krijg je een drankje naar keuze van ons cadeau!

Smulactie op de koopzondag!

Zere enkels van al dat winkelen op zondag 27 oktober? Wees dan welkom op deze koopzondag bij De Smulkeuken in het centrum. Als je een lunch bestelt krijg je een drankje naar keuze van ons gratis!

Ladies Night Manicure

Ladies Night De Smulkeuken Assen Onder het genot van een hapje en een drankje worden je handen verzorgd door nagelstyilste Margarat Sival. Gezellig met vriendinnen een verzorgd avondje uit voor maar € 19,95 p.p. Wat krijg je? 2 drankjes naar keuze, diverse hapjes, een heerlijke manicure van Margaret Sival en ter afsluiting een kopje koffie of thee met een bonbon.